Skip to content

Dru Yoga

Dru yoga is een zachte, vloeiende, dynamische vorm van yoga, die voor iedereen geschikt is en met veel plezier kan worden beleefd. In de Dru yoga wordt gebruik gemaakt van vloeiende en zachte bewegingen om bewustzijn te ontwikkelen en de geblokkeerde energiestroom weer op gang te brengen. 

Dru yoga biedt praktische methodes om het leven te benaderen vanuit “beweging naar stilte” en “stilte in beweging”.

Energie Block release

Deze oefeningen zijn vaak verbonden in series opeenvolgende bewegingen die” Energie Block release” sequenties worden genoemd. In deze sequenties worden zachte vloeiende yogahoudingen gecombineerd met min of meer eenvoudige strekkingen. De bewegingen zijn rond en zacht zodat de energie kan stromen.

Bewustzijn voor de subtiele energie

Mudra’s (handhoudingen) en affirmaties worden gebruikt om het bewustzijn voor de subtiele energie te bevorderen.

Het hart, 4e chakra

Veel oefeningen werken op het hart. Door het openen van de energie van het hartcentrum (4de chakra, Anahata) kunnen we de wereld liefdevoller zien en ervaren hoe we met mildheid en vertrouwen in het leven kunnen staan.
Als je met Dru yoga bezig bent zal je ontdekken dat het je helpt je geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren.
Wanneer evenwicht ontstaat tussen beweging en rust, vindt er ontspanning plaats. Er komt dan meer ruimte om te genieten, plezier te hebben en zorg te dragen voor je eigen ontwikkeling.

Innerlijke balans

Aan de ruggengraat, kernstabiliteit, ademhaling en meditatieve oefeningen wordt veel aandacht besteed.
De ontspanning is essentieel in het gehele programma. Zodat de opgedane energie zich over het lichaam kan verdelen.
Er ontstaat een innerlijke balans.

Dru yoga, een aangereikt cadeau wat jezelf mag uitpakken!

 

Back To Top