Skip to content

Chakra voetmassage

Chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel en is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

De massage

De voeten worden eerst ingewreven met warme olie, wat een ontspannend effect heeft.
Op het lichaam worden verwarmde edelsteen pads gelegd, ten hoogte van de chakra punten. Met verwarmde edelstenen en edelsteen stempels, wordt langs de corresponderende chakra punten in de voet, gemasseerd. De edelstenen produceren trillingen en deze energie werkt diep door in het lichaam. Ze hebben een reinigende werking op het energieveld.

Chakra’s

Zijn energiepunten die het fysieke en energetische lichaam met elkaar verbinden. Deze verbinding is vaak verstoord door alles wat we in het leven meemaken en hoe we daarmee om gaan.
Hierdoor ontstaan blokkades en raken we uit balans en krijgen klachten.

Een weldaad voor lichaam en geest!

Ook leuk om cadeau te geven

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een chakra voetmassage. Zie de prijzen voor meer informatie.

Back To Top