Skip to content

Docent

De sessies worden gegeven door Annemarie Vos, die naast de 4 jarige opleiding Dru Yoga docent, 2 jarige Dru Meditatie docent en 1 jaar kinderyoga, vele cursussen heeft gevolgd die hier dichtbij liggen en ge├»ntegreerd in haar aanbod. In februari 2022 is zij geslaagd voor de opleiding voor Chi Neng Qigong instructeur level 1. De Taojaartraining “Parelbewustzijn”, heeft haar meer helderheid en verdieping gegeven op weg naar wijsheid. Sifu, Reinoud Eleveld is voor haar een grote inspirator.

Vanaf haar jeugd is zij geboeid door de Yoga, die uitgaat van de natuurlijke wijsheid van het lichaam en blijft boeien in al haar facetten.

Gezonde voeding werd in de tienerjaren interessant en als prille twintiger begon zij serieus Yoga lessen te volgen in Amsterdam. In de Haagse periode heeft er een verdieping plaats gevonden bij Corrie Koot en Sylvia Ekkers.

De deur van de Yogaopleiding stond open en toch was de tijd nog niet rijp want er diende zich vier kinderen en een verhuizing naar Doetinchem aan. Hier volgde zij Yoga lessen bij Theo de Gans. Tijdens de kinderyoga opleiding kwam zij in aanraking met de Dru yoga en het hart was geraakt . Dru Yoga is een zachte, vloeiende dynamische vorm van Yoga die voor iedereen geschikt is en zo nodig aangepast kan worden beoefend en met veel plezier kan worden beleefd.

Het diepe weten dat we in wezen allen verbonden en vrij zijn is voor haar een uitgangspunt.

Back To Top